Για Εμάς

To athensvape.eu ιδρύθηκε με μια αποστολή: τη διανομή σε πελάτες χονδρικής των πλέον μοναδικών, ποιοτικών και αυστηρά ελεγμένων υγρών αναπλήρωσης, που προσδίδουν στην αγαπημένη μας συνήθεια, μια νέα, συναρπαστική, ατμιστική εμπειρία! 

Με τα μελλοντικά σχέδια και όνειρα μας να έχουν μπει ήδη σε τροχιά, ξεκινήσαμε το ταξίδι αυτό με βασικούς άξονες την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές σε κάθε στάδιο παραγωγής, από την έμπνευση έως και την τυποποίηση, κάθε νέας γεύσης που διαθέτουμε στους πελάτες μας! 

Και είναι αυτή η έμφαση στην ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές, αυτή η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, που μας επιτρέπει πλέον να διαθέτουμε με μεγάλη επιτυχία την εξαίρετη ατμιστική μας βάση, στην ελληνική αγορά. 

Με δεδομένες τις δυσχέρειες που όλοι αντιμετωπίζουμε αυτήν την περίοδο, επιλέξαμε να κρατήσουμε τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα, παρέχοντας σταθερά την ίδια υψηλή ποιότητα! Επιλέγοντας πρώτες ύλες από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες της Ευρώπης στοχεύουμε να εντάξουμε την πολυετή εμπειρία μας στους ατμοποιητές σας, ευελπιστώντας στη δημιουργία μίας σχέσης σταθερής, μίας σχέσης εμπιστοσύνης που να εφάπτεται απόλυτα στις προτιμήσεις σας.

Στοιχεία επικοινωνίας εταιρείας:

ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
AthensVape
Λ.Αμφιθέας 49, 17564 Π.Φάληρο
Τηλ. 2109431086
Αρ.ΓΕΜΗ: 122643309000


Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού